ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΑ – Δώρισε 1 εκατομμύριο ευρώ σε νοσοκομείο και την άφησαν χωρίς ασφάλιση! (Φωτό και βίντεο) « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 12 Απριλίου 2016

ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΑ – Δώρισε 1 εκατομμύριο ευρώ σε νοσοκομείο και την άφησαν χωρίς ασφάλιση! (Φωτό και βίντεο)

Κατηγορία Ελλάδα στις   7:00 μ.μ.  |  Τρίτη 12 Απριλίου 2016

NOSOKOMEIO-METH


Φαντάζει απίστευτο, αλλά είναι πραγματικότητα. Αίσθηση έχει προκαλέσει η αποκάλυψη του Δημάρχου Τρίπολης για μια 79χρονη γυναίκα, η οποία δώρισε 1 εκατομμύριο ευρώ στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο.
panarkadiko nosokomeio
Συγκεκριμένα, η κυρία Γιαννούλα Γκουντάνη, η οποία γύρισε από την μακρινή Αυστραλία, προχώρησε σε δωρεές στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο, στη μνήμη του μακαρίτη συζύγου της. Δωρεές μυθικές που ξεπερνούν συνολικά το 1.000.000 € και αποτελούν το λόγο, για να υπάρχει σήμερα ένα υπερσύγχρονο Αιμοδυναμικό Εργαστήριο στο Δημόσιο Νοσοκομείο της Τρίπολης.

Κι όμως … Αυτή τη γυναίκα, το Ελληνικό Κράτος, την έχει αφήσει χωρίς βιβλιάριο υγείας, ανασφάλιστη! Μπορείτε να το διανοηθείτε; Το αποκάλυψε ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής, στο Πνευματικό Κέντρο, αφού είχε λάβει την εξουσιοδότηση από την ίδια την κυρία Γκουντάνη, για να το αναφέρει δημοσίως.
brabesh-gkoyntanh-16_6
Λίγη ώρα, μετά, στο πλαίσιο της βράβευσής της, ο αναπληρωτής Διοικητής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, Βενετσάνος Πονηαράκος, ενώπιον του Υπουργού Υγείας, Ανδρέα Ξανθού, ανακοίνωσε ότι δίνεται εφ’ όρου ζωής υγειονομική περίθαλψη στην κυρία Γιαννούλα Γκουντάνη, η οποία με τη σειρά της ευχαρίστησε τους υπευθύνους για την απόφαση αυτή.
Δείτε το βίντεο στο enimerosi247


Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html