Θες να την φέρεις σε 0ργασμό; Έτσι πρέπει να βάζεις το πe0ς σου μέσα της (PHOTO) « Enimerosi 247

Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Θες να την φέρεις σε 0ργασμό; Έτσι πρέπει να βάζεις το πe0ς σου μέσα της (PHOTO)

Θες να την φέρεις σε οργασμό; Έτσι πρέπει να βάζεις το πέος σου μέσα της (PHOTO)

ανατομία του σώματος παίζει τελικά πολύ μεγάλο ρόλο στην επίτευξη .0γασμού. Αυτό είναι το συμπέρασμα των επιστημονικών ευρημάτων που δημοσιεύονται στην επιθεώρηση ClinicalAnatomy,
Mέχρι σήμερα πιστεύαμε πως το μέγεθος του πeους και η θέση του σημείου Gείναι δυο καθοριστικοί παράγοντες για να φτάσει μια γυναίκα σε 0ργασμό. Σύμφωνα όμως με τον επικεφαλής της νέας έρευνας Δρ. Τζέισον Σίγκελ, η κίνηση της κλeιτορίδας κατά τη διάρκεια της σeξουαλικής επαφής είναι το πιο σημαντικό στοιχείο για την κορύφωση της γυναίκας. Η κλeιτορίδα στο σeξ τείνει να κινείται ανοδικά, υποστηρίζει ο επιστήμονας και να μετακινείται προς τα τοιχώματα του κόλπου. Όταν φτάνει κοντά στα τοιχώματα είναι πολύ πιθανό η γυναίκα να φτάσει σε 0ργασμό.
Τι σημαίνει πρακτικά όμως αυτό για τα ζευγάρια που έχουν πρόβλημα;
Οι ειδικοί τονίζουν πως η κατάλληλη στάση για να πετύχουν τη διέγερση των κοιλωμάτων του κόλπου είναι η ιεραποστολική αλλά και η στάση όπου η γυναίκα είναι πάνω από τον άνδρα. Αντιθέτως το πολύ διαδεδομένο doggystyleδε διεγείρει τόσο πολύ. Το πέος στην παραδοσιακή ιεραποστολική στάση πρέπει να μπαίνει σε γωνία 30- 40 μοιρών στον κόλπο της γυναίκας ώστε να διεγείτεται το πρόσθιο τοίχωμα στο μέγιστο. 
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html