Πώς σπάει ο παρθενικ0ς υμένας της γυναίκας στο σeξ (+18) « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Πώς σπάει ο παρθενικ0ς υμένας της γυναίκας στο σeξ (+18)

Κατηγορία Σχέσεις στις   1:30 π.μ.  |  Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Στο μεταίχμιο ο... παρθενικ0ς υμένας

Παρθενικ0ς υμένας: Στο όριο των εσωτερικών και εξωτερικών οργάνων βρίσκεται ο παρθενικ0ς υμένας. Πρόκειται για μια ελαστική μεμβράνη από λεπτό δέρμα, με ένα ή περισσότερα ανοίγματα στο κέντρο που επιτρέπει να περνάνε οι εκκρίσεις του κόλπου και το αίμα κατά την περίοδο. Στην ουσία, λειτουργεί σαν φυσικό φράγμα ανάμεσα στον κόλπο και το αιδοί0. 


Συνήθως κατά τη διάρκεια της πρώτης ή των πρώτων σeξ0υαλικών επαφών, ο παρθενικ0ς υμένας "σπάει", ή πιο επίσημα, γίνεται ρήξη του παρθενικ0ύ υμένα, ο οποίος στη συνέχεια υποχωρεί φυσιολογικά προς τα τοιχώματα του κόλπου.


Η χρησιμότητα του παρθενικ0ύ υμένα για τον οργανισμό δεν είναι ξεκάθαρη, ενώ υπάρχουν γυναίκες που γεννιούνται χωρίς αυτόν. Σε άλλες ο υμένας είναι τόσο ελαστικός που μπορεί να μην σπάσει στις πρώτες ερ0τικές επαφές, ενώ έχουν παρατηρηθεί και κάποιες περιπτώσεις γυναικών των οποίων ο παρθενικ0ς υμένας υποχώρησε κατά τη γέννα.


Σύμφωνα με την παράδοση, κατά τη ρήξη του παρθενικ0ύ υμένα παρουσιάζεται μικρή αιμ0ρραγία και ελαφρύς (ή λιγότερο ελαφρύς) πόνος, σαν τσούξιμο, αλλά αυτό δεν απαραίτητο ούτε αποτελεί λόγο ανησυχίας όταν δεν συμβαίνει.
Μάλιστα, σε κάποια κορίτσια μπορεί να συμβεί ρήξη του υμένα κατά τη διάρκεια αθλητικών δραστηριοτήτων, χωρίς καν να το αντιληφθούν.
 psixologikosfaros.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html