Ο ΕΛΛΗΝΑΣ πολιτικός και η τρανσeξουαλ: ΕΝΑ ΒΗΜΑ πριν ΤΙΝΑΞΕΙ τα πάντα ο ισχυρός άντρας για ΧΑΡΗ της! (φωτο) « Enimerosi 247

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ πολιτικός και η τρανσeξουαλ: ΕΝΑ ΒΗΜΑ πριν ΤΙΝΑΞΕΙ τα πάντα ο ισχυρός άντρας για ΧΑΡΗ της! (φωτο)


H εντυπωσιακή παρουσία… της Ιωάννας Μανδρελή… δεν περνά απαρατήρητη! Και δεν ξεχωρίζει εύκολα κάποιος ότι είναι τρανσeξουαλ! To RedPepperNews.gr έχοντας την πληροφορία για τον πολιτικό που δεν διστάζει να την κυνηγάει από πίσω, θέλοντας διακαώς να ζήσει τον έρωτα της, έκανε ρεπορτάζ επιβεβαιώνοντας την, ενώ βρήκε την όμορφη show dancer και στο facebook, όπως σημειώνει σε σχετικό άρθρο το συγκεκριμένο ειδησιογραφικό πόρταλ.


Σύμφωνα με όσα διαβάσαμε στο άρθρο, η Ιωάννα Μανδρελή κατάγεται από τον Βόλο και δουλεύει χορεύοντας σε club σ’ όλη την Ελλάδα. Μέσα από τη δουλειά της είναι ιδιαίτερα γνωστή στη Θεσσαλονίκη και γενικά στη βόρεια Ελλάδα.Ως show dancer δραστηριοποιείται αρκετές ημέρες κάθε μήνα και στην Αθήνα, όπου ο άτακτος πολιτικός τη συνάντησε και δεν λέει να την αφήσει ήσυχη, παρότι η ίδια φέρεται να έχει σχέση με γνωστό Έλληνα τραγουδιστή της Pop, αν και μέχρι πριν ένα χρόνο διατηρούσε σχέση με αμερικανό μπασκεμπολίστα κορυφαίας ελληνικής ομάδας.






Η «παιχνιδιάρα» Ιωάννα, φαίνεται ότι σαγηνεύει πολλούς διάσημους άντρες της showbiz, αυτή τη φορά, ωστόσο, έχει ξελογιάσει πολύ γνωστό πολιτικό, ο οποίος αν συνεχίσει έτσι… πολύ σύντομα θα βρεθεί στα πρωτοσέλιδα σκανδαλοθηρικών εντύπων, ενώ θα βάλει σε περιπέτεια τόσο τον γάμο του όσο και την ηγεσία του κόμματος του!


Η ίδια πάντως αρνείται πεισματικά να αποκαλύψει ποιος είναι… Αλλά, όσο ο άτακτος βουλευτής πάει γυρεύοντας, δίνοντας δικαιώματα… καθώς την κυνηγάει σχεδόν σε όλα τα μαγαζιά που «κλείνει» να χορέψει, το RedPepperNews.gr δεν βλέπει να γλιτώνει το κάζο!



makeleio.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html