Δεν έχω να κερδίσω κάτι από την δημοσιοποίηση της καταγγελίας μου – Απλά με τρώει το δίκιο μου « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Δεν έχω να κερδίσω κάτι από την δημοσιοποίηση της καταγγελίας μου – Απλά με τρώει το δίκιο μου

Κατηγορία Ελλάδα στις   9:40 μ.μ.  |  Σάββατο 19 Μαρτίου 2016


Αγαπητό deite-to.com,
ένα ωραίο απόγευμα πάω την κόρη μου στο tae kwon do,και παρκάρω στην…
Μοσχονησίων 1, βάζω την κάρτα στάθμευσης που μόλις είχα αγοράσει από το περίπτερο (δίπλα στην Μοσχονησίων που είναι πάνω στην Δημοκρατίας) στο ταμπλό σε εμφανή  σημείο και όλα καλά. Επιστρέφοντας μετά από μία ώρα βλέπω την κλήση στο παρμπρίζ….200€ και με βλέπουν οι περαστικοί να ωρύομαι, και με ρωτάνε τι έγινε, βγήκαν και οι καταστηματάρχες από τα μαγαζιά.

1
Και μου λένε καλά ρε φίλε την πινακίδα αναπήρων δεν την είδες (αυτοί την ξέρουν λόγω του ότι εκεί εργάζονται); Εμ πώς να την δω αφού είναι καλυμμένες με κλαδιά που ο υπέροχος αυτός Δήμος Αλεξανδρούπολης δεν μερίμνησε να κλαδέψει (ίσως και σκοπίμως) ώστε να είναι ευκρινώς ορατές, και φυσικά όλοι συμφώνησαν μαζί μου.
2
Λοιπόν, την επομένη η γυναίκα μου πάει στα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας να ζητήσει όμορφα τον λόγο… όπου μιλώντας με έναν αστυνομικό της Δημοτικής Αστυνομίας έτυχε να είναι αυτός ο οποίος βεβαίωσε την παράβαση και παραδέχτηκε ότι όντως δεν διακρινόταν καλά οι ταμπέλες και ότι το έχουν κάνει θέμα στον Δήμαρχο ώστε να κλαδευτούν τα δέντρα σε κάποιες οδούς της πόλης. Τότε και την παρέπεμψαν στον “Γενικό” ούτε ξέρω τι είναι αυτός, και της μίλησε εριστικά και ειρωνικά αναφέροντας ότι “μια χαρά φαίνονται” οι πινακίδες μιας και ότι αυτός ο ίδιος διαμένει σε αυτήν την οδό. Της έδωσαν ένα χαρτί για να κάνω ένσταση ή όπως αλλιώς λέγεται αυτό.
3
Όντως συμπληρώνω την φόρμα και το παραδίδω σε αυτούς όπου μετά από δύο μέρες τους παίρνω τηλέφωνο και με ενημερώνουν ότι η ένστασή μου απορρίφθηκε… Ο λόγος; Ρωτήστε τον “Γενικό” μου είπαν από το τηλέφωνο. Την επομένη πάω στο Δημαρχείο και βρίσκω τον “Γενικό” εγώ αυτήν την φορά και επιμένει ότι οι ταμπέλες φαινόντουσαν (άσχετα που του παρέθεσα τις φωτογραφίες που προδίδουν το αντίθετο) και γι αυτό απέρριψε την ένστασή μου. Του λέω να πάμε στον Δήμαρχο να μιλήσουμε μαζί του (σκέφτομαι, Δήμαρχος είναι θα είναι λογικός άνθρωπος) αυτός ωρυόταν αναφωνώντας, το ποιος είσαι εσύ που θα με διατάξει να πάμε στον Δήμαρχο και άλλα τέτοια ωραία και διασκεδαστικά…

Πηγαίνω μόνος στον Δήμαρχο και εκεί ήταν που απογοητεύτηκα τελείως…

Ο Δήμαρχος ήταν ίδιος με τον “Γενικό” σε χαρακτήρα και συμπεριφορά οπότε είναι περιττό να σας αναφέρω το τι λέχθηκε μεταξύ μας μια από τα ίδια.

Συμπέρασμα: Απλά κόβουν κλήσεις εκεί που υπάρχουν αμφιλεγόμενες παραβάσεις και φυσικά είναι υπαίτιοι αυτοί γιαυτό για να πλουτίζουν τα ταμία τους… με ότι αυτό συνεπάγεται.

Δεν έχω να κερδίσω κάτι από την δημοσιοποίηση της καταγγελίας μου, απλά με τρώει το δίκιο μου.
Φυσικά παραθέτω συνημμένα φωτογραφίες…από το σημείο.

Υ.Γ. 13/10/15 βεβαιώθηκε η παράβαση, 14/10/15 έγινε η επίσκεψη της συζύγου μου στα γραφεία τους, 15/10/15 πρωί κλαδεύτηκαν τα δέντρα.

Αναγνώστης
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html