Μαλλί με μαλλί Φαίη-Κουτσελίνη: Βαριές κουβέντες ανάμεσα στις (πρώην πλέον) κολλητές και άγριος καβγάς για μια “δημόσια συγγνώμη” « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Μαλλί με μαλλί Φαίη-Κουτσελίνη: Βαριές κουβέντες ανάμεσα στις (πρώην πλέον) κολλητές και άγριος καβγάς για μια “δημόσια συγγνώμη”

Κατηγορία Lifestyle στις   2:20 μ.μ.  |  Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Μαλλί με μαλλί Φαίη-Κουτσελίνη: Βαριές κουβέντες ανάμεσα στις (πρώην πλέον) κολλητές και άγριος καβγάς για μια “δημόσια συγγνώμη”
Ήταν κάτι που δεν περίμενε να συμβεί. Γι' αυτό κι έχασε την ψυχραιμία της.

ΤΗΣ ΕΥΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ/ Περιοδικό YES



Τον τελευταίο καιρό δέχεται έναν απίστευτο πόλεμο που την έχει καταρρακώσει. Τα χτυπήματα απανωτά που δεν την αφήνουν να βρει ξανά την ψυχραιμία της (που τη διέκρινε άλλωστε τόσα χρόνια), να σηκώσει κεφάλι και να ξεχάσει τον εφιάλτη που ζει. Δεν της έφταναν όμως αυτά που ακούει κάθε μέρα από φαν και φίλους του Παντελή Παντελίδη για όσα ειπώθηκαν στο “Πρωινό” λίγες ώρες πριν από το μοιραίο τροχαίο, ήρθε ακόμη ένα χτύπημα που την έκανε να χάσει τον κόσμο κάτω από τα πόδια της. Ένα χτύπημα που η Φαίη το θεωρεί πισώπλατο και το κυριότερο, από έναν άνθρωπο που πίστευε ότι ήταν πολύ καλή της φίλη.

“Αν ήμουν στη θέση της Φαίης, θα ζητούσα δημόσια συγγνώμη. Στενοχωριέμαι που δεν το έχει κάνει μέχρι τώρα”. Η δήλωση αυτή από το στόμα της Ζήνας Κουτσελίνη ήταν κρύο ντους για την οικοδέσποινα του “Πρωινού”. Δεν μπορούσε να φανταστεί ότι την ώρα που εκείνη με κόπο προσπαθεί να συνέλθει από τις απειλές κατά της ζωής της και τα υβριστικά σχόλια που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο, ένας δικός της άνθρωπος θα την “χτυπούσε” με αυτόν τον τρόπο. Γιατί η Φαίη θεωρούσε τη Ζήνα δικό της άνθρωπο, παρότι τα τελευταία χρόνια βρίσκονται σε διαφιρετικά κανάλια. Η Κουτσελίνη ήταν εκείνη που πίστεψε πολύ στις δυνατότητες της Σκορδά και την έφερε από τη Θεσσαλονίκη. Κάτω από τη δική της καθοδήγηση ξεκίνησε η πορεία της παρουσιάστριας προς την κορυφή και παρά τις (δικαιολογημένες) εντάσεις πάνω στη δουλειά, η σχέση τους ήταν εξαιρετική.



“Περνάει δύσκολα”

Οι δηλώσεις την πλήγωσαν. Πρώτη φορά έδειχνε τόσο ενοχλημένη, ενώ είναι αξιοσημείωτο ότι η Ζήνα δεν περιορίστηκε σε αυτές. Συνεχίζοντας, ανέφερε χαρακτηριστικά: “Θεωρώ ότι η Φαίη,  διανύει μια πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή της, θα το διαχειριστεί και πιστεύω ότι ο σωστός δρόμος για έναν άνθρωπο που ξέρω πως αγαπάει τους ανθρώπους δίπλα της, είναι να ζητήσει δημόσια μια συγγνώμη και αν δεν θέλει να το κάνει μέσα από έναν τηλεοπτικό αέρα, μπορεί να το κάνει μέσα από μια συνέντευξη που αυτό θα έχει και την ίδια ισχύ. Βέβαια, τα είπε στην τηλεόραση και στην τηλεόραση οφείλει να πει και την συγγνώμη. Από εκεί και πέρα όμως ο τρόπος που θα το διαχειριστεί είναι ο ίδιος. Εγώ, πάντως, ως ένας άνθρωπος που έχω αγαπήσει τη Φαίη, αυτό θα την συμβούλευα”.

Ακούγοντάς τα αυτά η Φαίη προσπαθούσε με κόπο να κρατήσει την ψυχραιμία της, αλλά στο τέλος δεν τα κατάφερε. Ούτε και η τελευταία δήλωση της Κουτσελίνη “σε καμία περίπτωση δεν το έκανε αυτό εσκεμμένα. Ήταν μια άτυχη στιγμή στα τόσα χρόνια καριέρας της” μπορούσε να κρύψει την πίκρα της που είχε αρχίσει να μετατρέπεται σε οργή. Την ώρα που εκείνη θέλει να ξεχάσει, βλέπει ότι ο πόλεμος αυτός συνεχίζεται και μάλιστα με αμείωτη ένταση. Βλέποντας μάλιστα και φίλες της να το συνεχίζουν, δεν άντεξε και ήρθε η έκρηξη.



“Σκοτωμός”

Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες του “YES!”, η Φαίη σε έξαλλη κατάσταση επικοινώνησε με την Κουτσελίνη και της ζήτησε εξηγήσεις για τις δηλώσεις της. Η τελευταία δεν έκρυψε την ενόχλησή της από την αντίδραση και το ύφος της Σκορδά, αφού η παρουσιάστρια του STAR θεωρεί ότι όσα είπε για την οικοδέσποινα του “Πρωινού” όχι μόνο δεν άφηναν την  παραμικρή αιχμή, αλλά το ακριβώς αντίθετο. Η Φαίη δεν άκουγε τίποτα, όμως, αφού θεωρεί “προδοσία” ό,τι συνέβη και δεν άργησε η κουβέντα τους να πάρει φωτιά και οι τόνοι να ανεβούν επικίνδυνα.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι ο πάγος που υπάρχει πλέον ανάμεσα στις δυο παρουσιάστριες δεν λιώνει με τίποτα. Καμία από τις δυο πλευρές δεν δείχνει διατεθειμένη να γεφυρωθεί το χάσμα και μια φιλία που κρατάει πολλά χρόνια όλα δείχνουν ότι αποτελεί οριστικά παρελθόν.

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html