Ποια παρουσιάστρια αποκαλύπτει πως…θέλει να χωρίσουν Λιάγκας- Σκορδά; « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Ποια παρουσιάστρια αποκαλύπτει πως…θέλει να χωρίσουν Λιάγκας- Σκορδά;

Κατηγορία Lifestyle στις   12:20 μ.μ.  |  Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Ποια παρουσιάστρια αποκαλύπτει πως…θέλει να χωρίσουν Λιάγκας- Σκορδά;

Από τον Γιώργο Μπέζα.

Είναι πικάντικη, τσαχπίνα και με αυτοπεποίθηση. Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα είναι μια δημοσιογράφος που έχει βάλει τη δική της σφραγίδα με τα “μαναφούκια” της, όπως τα λέει, στα τηλεοπτικά πάνελ των μεσημεριανών εκπομπών. Φέτος την βλέπουμε στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη και τρία χρόνια μετά την τελευταία της συνέντευξη μιλάει στο Youweekly.gr για όλα χωρίς φόβο και πάντα με πάθος γι’ αυτό που αγαπά…

Είναι ευτυχισμένη, χαρούμενη και στο πρόσωπο της κόρης της που ήρθε στον κόσμο τρία χρόνια πριν είδε την ευτυχία. Αυτό το μωρό άλλαξε τον κόσμο της.

Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα ωρίμασε και ξέρει πια τι πραγματικά επιθυμεί από τη ζωή. Με προσοχή και χωρίς να θέλει να προδώσει την εμπιστοσύνη της στην Ελένη Μενεγάκη , μιλά για όλα με φειδώ. Μάταια προσπαθώ να μάθω τι γίνεται στο παλάτι της “βασίλισσας” όταν κλείνουν τα φώτα…

Το ξέρεις ότι αγαπώ τα “τηλεμαναφούκια” σου και μου λείπουν; Πώς βλέπεις τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά;
Είναι μια πετυχημένη πρωινή εκπομπή, με πολύ καλή χημεία που ο ένας κόβει και ο άλλος ράβει.

Ο Γιώργος για να πυροδοτήσει την κουβέντα κάνει σκληρό κουτσομπολιό… Μου θυμίζει κι εσένα πολλές φορές στις ένδοξες εποχές της “Μεσημεριανής Μελέτης”;
Όχι. Εγώ δεν ήμουν ποτέ τόσο σκληροπυρηνική. Ο Γιώργος πιστεύω πως ξέρει ποιο είναι το κόστος για ό,τι λέει, αρνητικό ή θετικό. Είναι πολύ έμπειρος και έξυπνος. Τον γνωρίζω από την εποχή που έκανε δελτίο στο STAR και έτρωγε όλες τις φρυγανιές με τη γαλοπούλα του Σταμάτη Μαλέλη. (γέλια)

Τι συμβαίνει στην σχέση Λιάγκα – Σκορδά; Η ξινίλα του παρουσιαστή!

Τι θα σου άρεσε να κάνει;
Μια ενημερωτική εκπομπή. Από εκεί, δηλαδή, που ξεκίνησε. Όχι ότι η ψυχαγωγία δεν του πάει. Μας αρέσει δεν μας αρέσει, τον συμπαθούμε δεν τον συμπαθούμε, ο Γιώργος στο σχολιαστικό κομμάτι κάνει γκελ στον κόσμο. Κάνει το κλικ στον τηλεθεατή και με αυτά που λέει τον κρατά κολλημένο χωρίς να τον αφήνει να κάνει ζάπινγκ. Τον Γιώργο Λιάγκα δεν τον συμπαθώ τηλεοπτικά γιατί δεν μου αρέσει ο τρόπος που σχολιάζει τους άλλους. Ανεξαρτήτως αν με συμπαθεί εκείνος ή όχι.

Τη Φαίη πώς την βλέπεις;
Η Φαίη είναι παρουσιάστρια πρώτης γραμμής και πρέπει κάποια στιγμή να χωρίσει τηλεοπτικά από τον Λιάγκα για να σταματήσουν να την ταυτίζουν με τον άντρα της. Θεωρώ ότι μόνη της θα κάνει ωραία πράγματα και ο κόσμος -ακόμα και αυτοί που τώρα δεν την βλέπουν λόγω του Γιώργου- θα τη δουν. Νομίζω πως έχει να δώσει πράγματα τηλεοπτικά. Αν κάνει μόνη της πρωινό θα κάνει επιτυχία και θ’ αλλάξει το προφίλ της.

Η Φαίη μπορεί να γίνει Ελένη;
Είναι δύο πολύ διαφορετικά πρόσωπα. Η Ελένη έχει διάρκεια 25 χρόνια και είναι λάθος να τη συγκρίνουμε με άλλες τηλεπαρουσιάστριες. Η Ελένη είναι Νο1 παρουσιάστρια στην ελληνική τηλεόραση!

Περισσότερα στο You που κυκλοφορεί:


Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html