Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις τριημέρου (18 - 20/03/2016) « Enimerosi 247

Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις τριημέρου (18 - 20/03/2016)

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις τριημέρου (18 - 20/03/2016)
Κριός
Τις μέρες αυτές θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη σημασία στη σχέση σου. Να δείξεις κατανόηση και να προσπαθήσεις να ξεκαθαρίσεις λίγο το τοπίο. Για την ελεύθερη της παρέας, καιρός να γίνεις πιο κοινωνική και πρόσχαρη, γιατί προκύπτει μια νέα γνωριμία. Μέχρι τις 21, απέφυγε τις αλλαγές σε επαγγελματικό επίπεδο και κάνε οικονομία. Άκουσε για νέες προτάσεις, μελέτησέ τες και αποφασίζεις πιο μετά.

Ταύρος
Καλά θα κάνεις να δείξεις σημασία στους ανθρώπους σου μεγαλύτερη και να τους αφιερώσεις περισσότερο χρόνο από τα συνηθισμένα. Υπάρχει παρασκήνιο, δεν είναι όλοι φίλοι. Δώσε σημασία στο σύντροφό σου και επιτέλους ξεπέρασε το παρελθόν. Έτσι θα αποφύγεις ανούσιους καβγάδες. Ζορίζεσαι επαγγελματικά, υπάρχουν λύσεις, προσπάθησε να είσαι ψύχραιμη. Οργανώσου καλύτερα και απέφυγε τις σπατάλες.

Δίδυμος
Πρέπει να έχεις δείξει μεγάλη ψυχραιμία τις μέρες αυτές. Το σύμπαν φταίει για όλα, για αυτό φρόντισε και εσύ να μη προκαλείς με τη συμπεριφορά σου. Ας είσαι προσεκτική στα λόγια σου. Εκτίθεσαι! Το καλό είναι πως βελτιώνεται η σχέση σου η ερωτική σιγά-σιγά και ηρεμείς. Λεφτά δεν έχεις και κάνεις κινήσεις απεγνωσμένες σε θέματα επαγγελματικά. Να το αποφύγεις αυτό, γιατί πάλι στο τέλος θα μείνεις ανικανοποίητη. Προσοχή στις 21!

Καρκίνος
Οικογενειακές εντάσεις προκύπτουν τις μέρες αυτές. Μη δώσεις μεγάλη βάση, όλα θα ξεπεραστούν με όμορφο τρόπο. Δείξε ενδιαφέρον στο σύντροφό σου, μπορεί να μην είναι αμοιβαίο, όμως σε λίγες μέρες θα αλλάξει στάση απέναντί σου. Εμπόδια επαγγελματικά προκύπτουν μέχρι και τις 21, προσπάθησε να προνοήσεις, να οργανωθείς και να ανταπεξέλθεις. Απέφυγε τα περιττά έξοδα, σε πνίγουν.

Λέων
Τα βάζεις με τους φίλους σου. Νιώθεις μια δυσαρέσκεια και τους αποφεύγεις. Καλύτερα να διαλέξεις ποιος αξίζει να μείνει και ποιος όχι. Προσπάθησε να πλησιάσεις το σύντροφό σου, μετά τις 22 φτιάχνει η κατάσταση, αλλά θα εξαρτηθεί εξολοκλήρου από τη συμπεριφορά σου. Έρχονται πολύ ερωτικές μέρες για εσένα! Ετοιμάσου να ταξιδέψεις για επαγγελματικούς λόγους ή ακόμα και αναψυχής. Τακτοποίησε τις εκκρεμότητές σου πριν.


Παρθένος
Πολύ ρομαντικές οι μέρες που ακολουθούν. Βρίσκεις το χαμόγελό σου, ηρεμείς και αφοσιώνεσαι εξολοκλήρου στον έρωτα. Ακόμα και μια νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει. Στρεσάρεσαι κάπως με τη δουλειά σας, αφού ξαφνικά προκύπτουν τα απίστευτα. Οργανώσου καλύτερα και μη βιάζεσαι. Απέφυγε τα περιττά τα έξοδα, γιατί μια η χαρά του έρωτα, μια το ψυχολογικό, βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού!

Ζυγός
Θα προσπαθήσεις να μαζέψεις λίγο διάφορες καταστάσεις που προέκυψαν πριν μέρες. Νευράκια θα υπάρξουν, όμως στο τέλος θα τα καταφέρεις μια χαρά. Δίνεις την απαραίτητη τη σημασία στο ταίρι σου, μπορεί να προκύψει και ένα ταξιδάκι αναψυχής. Βρίσκεις τον τρόπο και ομορφαίνεις τη ζωή σου. Δώσε βάση στα επαγγελματικά σου τα ζητήματα και μη προχωρήσεις σε τίποτα νέο ακόμα!

Σκορπιός
Φρόντισε να ξεκουραστείς τις μέρες αυτές και να ηρεμίσεις. Τα οικογενειακά σου προβλήματα δεν έχουν λυθεί ακόμα, που σημαίνει πως πρέπει να εστιάσεις εκεί, για να αποφύγεις τα χειρότερα! Ένα ταξιδάκι θα σε ανανέωνε. Φύγε μόνη ή με παρέα και άλλαξε παραστάσεις. Ο έρωτας σε γυροφέρνει και λίγο αν δείξεις ενδιαφέρον μπορεί να συμβεί και ένα θαύμα. Απέφυγε τα έξοδα και κάνε υπομονή. Κάτι καλό έρχεται επαγγελματικά!

Τοξότης
Μέρες που τα οικογενειακά θέματα έχουν τη τιμητική τους. Χαοτική η κατάσταση στο σπίτι, μια περνάει το μπουρίνι και μια ξανά έρχεται. Μπορεί να φταίει ένας έρωτας για όλο αυτό. Δίνεις τη προσοχή σου εκεί, ζεις το σήμερα, επαναστατείς κατά κάποιο τρόπο και το απολαμβάνεις κιόλας. Κλείστε όλες τις εκκρεμότητες που έχεις στη δουλειά σου. Είσαι ικανή, έχεις τα φόντα και για να ακούσεις μια καλή κουβέντα και για να πάρεις μια αύξηση.

Αιγόκερως
Εντάσεις οικογενειακές που ευτυχώς φεύγουν όσο περνούν οι μέρες. Φρόντισε να επαναφέρεις τη γαλήνη στο σπίτι σου. Και αφού το καταφέρεις αυτό, μπορείς να συνεχίσεις να ερωτοτροπείς με το σύντροφό σου. Πολύ γοητευτική και σέξι, βρίσκεις τον τρόπο να ξελογιάσεις μια ψυχή. Καθαρίζει και το τοπίο στη δουλειά, συνεννοείσαι ξανά με τους συνεργάτες σου. Μια ευχάριστη έκπληξη σε περιμένει.


Υδροχόος
Τρέχεις και δεν φτάνεις τις μέρες αυτές και είσαι και μέσα στα νεύρα. Μα εσύ έκανες το πρόγραμμα αυτό, μη γκρινιάζεις τώρα. Μεγάλη κίνηση υπάρχει πάνω στα επαγγελματικά σου τα ζητήματα. Λεφτά έρχονται και λεφτά φεύγουν. Προσπάθησε να είσαι εγκρατής γιατί αγωνίζεσαι μεν για το όνειρο, αλλά να μείνει και κάτι στην άκρη. Μπορείς να εστιάσεις και στον έρωτα. Ιδανικές μέρες για να τα ξανά βρεις με το ταίρι σου.

Ιχθύες
Καταρχήν είναι η Αφροδίτη στο ζώδιο σου. Που σημαίνει πως εκπέμπεις έναν ερωτισμό ανεπανάληπτο. Εκμεταλλεύσου το αυτό για να βελτιώσεις τη σχέση σου με το σύντροφό σου, ή ακόμα για να βρεις κάτι νέο. Επαγγελματικά κάνεις βουτιά στο άγχος, έχεις όμως στόχο και είσαι πολύ κοντά στο να πετύχεις αυτό που θες. Ό,τι και να σου λένε οι άλλοι, εσύ κάνε το δικό σου. Έχεις δίκιο και το ξέρεις.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html