Αυτοί είναι οι 10 πιο low budget προορισμοί στον κόσμο για το 2016! Σε ποια θέση φιγουράρει η Ελλάδα; « Enimerosi 247

Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Αυτοί είναι οι 10 πιο low budget προορισμοί στον κόσμο για το 2016! Σε ποια θέση φιγουράρει η Ελλάδα;

Αυτοί είναι οι 10 πιο low budget προορισμοί στον κόσμο για το 2016! Σε ποια θέση φιγουράρει η Ελλάδα;
Φέτος, έχουμε πολλούς λόγους να μείνουμε Ελλάδα. Ο υψηλός βαθμός επικινδυνότητας σε ορισμένους από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς, έχει στρέψει το ενδιαφέρον πολλών Ευρωπαίων και Αμερικανών στηνΕλλάδα και συγκεκριμένα στο Ιόνιο, οι παραλίες του οποίου φιγουράρουν σε όλες τις λίστες με τα κορυφαία παραθαλάσσια θέρετρα παγκοσμίως.

Όμως, η προώθηση της Ελλάδας δεν έγκειται μόνο στην ασφάλεια της περιοχής, αλλά και στο κόστος των διακοπών. Πρόσφατα δημοσιεύσαμε μια λίστα με τους 10 πιο low budget προορισμούς στην Ευρώπη, για μια σύντομη απόδραση, με την Αθήνα να καταλαμβάνει την 10 θέση.

Τώρα μια λίστα του therichest.com έρχεται να επιβεβαιώσει το γεγονός ότι οι διακοπές στην Ελλάδα είναι οι πιο value for money.

Μάλιστα, ο συντάκτης καλεί τους επισκέπτες να στηρίξουν τη χώρα και απαριθμεί τους λόγους:

"Η χώρα που ήταν το λίκνο του δυτικού πολιτισμού έχει βυθιστεί σε ένα τεράστιο χρέος και πολιτική αναταραχή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να την επισκεφθείτε. Στην πραγματικότητα, επισκέπτεστε την Ελλάδα φθηνότερα από ποτέ τώρα, γιατί ο τουρισμός είναι μία από τις λίγες αξιόπιστες βιομηχανίες της χώρας, που έχει παραμείνει. Πηγαίνοντας εκεί για διακοπές και ξοδεύοντας τα χρήματά σας, είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε τη χώρα. Η Ελλάδα έχει πολλούς λόγους να προσελκύσει τουρίστες: υπέροχες παραλίες, αρχαία ερείπια, εμπνευσμένα τοπία. Υπάρχει πολλή ιστορία σε αυτή τη μικρή χώρα, οπότε γιατί να μην επωφεληθείτε από τις χαμηλές τιμές;"

Δείτε ολόκληρη τη λίστα: 
10. Ισπανία
9. Λαος
8. Γουατεμάλα
7. Ουγγαρία
6. Βιετνάμ
5. Εσθονία
4. Φιλιππίνες
3. Μαρόκο
1. Ινδία
Κάντε LIKE στη σελίδα του enimerosi247  στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλους ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και στον κόσμο 
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html