Δείτε τα πριν τα κατεβάσουν! Τα αισχρά μηνύματα εναντίον του αδικοχαμένου Παντελίδη στο twitter (PHOTOS) « Enimerosi 247

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Δείτε τα πριν τα κατεβάσουν! Τα αισχρά μηνύματα εναντίον του αδικοχαμένου Παντελίδη στο twitter (PHOTOS)

Δείτε τα πριν τα κατεβάσουν! Τα αισχρά μηνύματα εναντίον του αδικοχαμένου Παντελίδη στο twitter (PHOTOS)
Η ζωή τα φέρνει "τούμπα" καμιά φορά και αναγκάζει τους ανθρώπους να μετανιώνουν για ακραίες κουβέντες που έχουν πει, κατηγορώντας εκ του ασφαλούς, καλλιτέχνες και επωνύμους στο twitter και σε άλλα Μέσα δικτύωσης!
Σήμερα, δύο μέρες μετά τον απίστευτο πανικό που είχε ξεσπάσει για το νέο τραγούδι του Παντελίδη με την ατυχή αναφορά στην κατεχόμενη Κύπρο, ήδη πολλοί από τους χρήστες του twitter που είχαν σπεύσει να τον κατηγορήσουν ακόμα και με χυδαίο τρόπο, πλέον κατεβάζουν τα ποσταρίσματά τους σαν ελάχιστη -μα όχι αρκετή- ένδειξη λύπης και μεταμέλειας!
Το athensmagazine.gr, βρήκε και σας παρουσιάζει όσα αισχρά μηνύματα απέμειναν στο twitter, από εκείνα που δύο μέρες πριν κατηγορούσαν τον εκλιπόντα ως Ανθέλληνα, ξεφτίλα και με άλλους ακόμα πιο χυδαίους χαρακτηρισμούς!
Μάλιστα, εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως -όπως θα δείτε- ορισμένα από τα ποσταρίσματα είναι ήδη κατεβασμένα από τους λογαριασμούς που τα πόσταραν!
Δείτε τα "απαγορευμένα" tweet στο athensmagazine.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html