ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΥΣΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ! ΝΕΑ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ – FREE ELECTRICITY « Enimerosi 247

Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΥΣΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ! ΝΕΑ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ – FREE ELECTRICITY



Νέα καταπληκτική εφεύρεση από τον Έλληνα «Αϊνστάιν» Πέτρο Ζωγράφο, παράγει ηλεκτρικό ρεύμα από την ροή της βρύσης του σπιτιού!
  Η εφεύρεση βασίζεται στην αρχή παραγωγή ρεύματος των υδροστροβίλων, όπως αυτών που κινούνται απόυδατοπτώσεις στα υδροηλεκτρικά εργοστάσια!
  Ο Πέτρος Ζωγράφος κατασκεύασε αυτή τη φορά μια μικρή συσκευή 30 εκ., η οποία έχει ένα μικρό μοτέρ 2 Α και 12 V, το οποίο παίρνει κίνηση από το νερό που τρέχει η βρύση μας, όταν π.χ. πλένουμε πιάτα στην κουζίνα ή χρησιμοποιούμε το ντους ή το καζανάκι της τουαλέτας!
  Τρέχοντας το νερό, γυρνάει την μικρή γεννήτρια, η οποία στροβιλίζεται και παράγει ρεύμα, ισχύος στην συγκεκριμένη περίπτωση 25 W! Ενώ κάλλιστα θα μπορεί να φορτίζει μπαταρίες που θα μας δίνουν ρεύμα όταν το χρειαζόμαστε, όπως τα φωτοβολταϊκά ή οι ανεμογεννήτριες! Ρεύμα εντελώς δωρεάν!
  Εάν πάλι τοποθετηθούν περισσότερες, ν τέτοιες συσκευές, τότε η παραγόμενη ισχύς θα είναι π.χ. 25 επί νκαι μάλιστα χωρίς να πέφτει η πίεση του νερού!
   Ο κύριος Ζωγράφος ετοιμάζει τώρα μια μεγάλη τέτοια γεννήτρια, η οποία θα παίρνει κίνηση από τον κεντρικό σωλήνα ύδρευσης μιας οικοδομής, παράγοντας πολύ μεγάλη ποσότητα ρεύματος!
  Δείτε τα βίντεο


Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html