ΒΟΥΪΞΕ Η ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Επιστήμονας παντρεμένος τα έφτιαξε… με καλογυμνασμένο νεαρό! « Enimerosi 247

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

ΒΟΥΪΞΕ Η ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Επιστήμονας παντρεμένος τα έφτιαξε… με καλογυμνασμένο νεαρό!


Ανακάλυψε στην ωριμότητα πως… το φεγγάρι έχει και άλλη πλευρά! Και το τι έγινε στο Αίγιο δεν περιγράφεται!
Ο λόγος για Αιγιώτη επιστήμονα που ενώ ήταν παντρεμένος και μάλιστα με παιδιά βρέθηκε… να συζεί με άλλον άντρα! Νεαρότερο από εκείνον!
Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στην κοινωνία του Αιγίου η είδηση, και όπως μας είπαν αναγνώστες που γνωρίζουν καλά τα τεκταινόμενα, το «μυστικό» του ομοφυλόφιλου ζευγαριού ανακαλύφθηκε όταν αποφάσισαν να ζήσουν μαζί… σε προάστιο της πόλης!


Πληροφορίες αναφέρουν πως ο επιστήμονας γυμναζόταν στο ίδιο γυμναστήριο με τον νεαρό και εκεί κατάλαβαν πως… ο έρωτας φούντωσε ανάμεσά τους! Ο επιστήμονας μετά από πολύμηνη κρυφή σχέση αποφάσισε να τα παρατήσει όλα για το νέο του αμόρε! Έτσιπαράτησε γυναίκα και παιδιά (μόνο ως προς την στέγη) και τον είδαν να ζει στο άλλο σπίτι… με τον καλογυμνασμένο άνδρα που πλέον αποτελεί την «αγάπη» του!
Κοσμογυρισμένος ο επιστήμονας, πλέον θα κάνει τα αγαπημένα του ταξίδια με τον αντρούλη του! Η σύζυγός του φυσικά γνωρίζει τα πάντα, ωστόσο προς το παρόν τουλάχιστον τηρεί σιγή ιχθύος. Μέχρι να διαπιστώσει… που θα καταλήξει αυτή η σχέση! Φυσικά ούτε λόγος να συνεχίσει ερωτικά με τον άνδρα της, όμως τυπικά το ζευγάρι… είναι ζευγάρι (παντρεμένοι)!
Το Αίγιο στην κυριολεξία… έχει «βουίξει»! Έμποροι, δικηγόροι, γιατροί, υπάλληλοι, άπαντες συζητούν για το νέο ζευγάρι της πόλης!
dete.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html