0μαδικοί βιασμοί και άγρια βασανιστήρια για δύο γυναίκες σε διαμέρισμα-φυλακή! « Enimerosi 247

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

0μαδικοί βιασμοί και άγρια βασανιστήρια για δύο γυναίκες σε διαμέρισμα-φυλακή!


- Σε δύο ή τρεις συλλήψεις έχει ήδη προχωρήσει η Αστυνομία μετά το "ντου" στο διαμέρισμα-κολαστήριο
- Η ανακάλυψη της υπόθεσης έγινε τυχαία όταν άλλη γυναίκα σταμάτησε περιπολικό της Αστυνομίας
- Βίαζαν ανελέητα δύο γυναίκες τις οποίες και εξανάγκασαν μάλιστα να τους παντρευτούν
- Στο διαμέρισμα εντοπίστηκε και ποσότητα χαπιών
Ζωντανός εφιάλτης για τις δύο γυναίκες, οι οποίες είχαν κλειδωθεί και είχαν γίνει έρμαιο των σεξουαλικών ορέξεων τεσσάρων ανδρών, οι οποίοι μάλιστα τις είχαν εξαναγκάσει σε γάμο. Μάλιστα, πέρα από την σεξουαλική τους κακοποίηση, υφίσταντο και συνεχείς άγριους ξυλοδαρμούς, καθώς αναφέρεται στις καταθέσεις προς την αστυνομία, ότι ενόσω διαρκούσαν οι βιασμοί τουλάχιστον η μια κοπέλα δεχόταν και χτυπήματα στο κεφάλι, μέχρι την σωτήρια επέμβαση των οργάνων της τάξης χθες το απόγευμα.

Κατόπιν της χθεσινής εφόδου, συνελήφθησαν δύο ή τρεις νεαροί άνδρες υπήκοοι Μπαγκλαντές, από τους συνολικά έξι που βρέθηκαν στο διαμέρισμα, με τον τέταρτο να φέρεται ότι δεν συμμετείχε στους ομαδικούς βιασμούς. Όλα συνέβησαν προχθές και κατά τυχαίο τρόπο, όπως διαβάζουμε σχετικά στον "ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ" όταν ένα περιπολικό της δύναμης το σταμάτησε μια νεαρή γυναίκα υπήκοος Βουλγαρίας, η οποία φαινόταν μάλλον χαμένη να περιφέρεται άσκοπα στους δρόμους.

Όπως η ίδια είπε στους αστυνομικούς κύκλωμα έφερε αυτήν και ακόμα μια συμπατριώτισσά της στην Κύπρο με σκοπό να τις παντρέψουν με το ζόρι με πενιχρό οικονομικό αντάλλαγμα. Μάλιστα στους αστυνομικούς είπε ότι τόσο αυτήν όσο και την άλλην κοπέλα τις κρατούσαν κλειδωμένες σε διαμέρισμα-φυλακή όπου ο υποτιθέμενος σύζυγος της άλλης κοπέλας την πήρε στο διαμερισμά του, ξεχνώντας όμως αυτή την φορά να κλειδώσει την πόρτα πίσω του. Τότε η συγκεκριμένη κοπέλα άδραξε την ευκαιρία και διέφυγε. Τότε και αφού η κοπέλα που βρέθηκε από τους αστυνομικούς ανακρίθηκε από το Γραφείο Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων προέκυψε ότι όντως υπήρχε και δεύτερη γυναίκα από τη Βουλγαρία που έπεσε θύμα βιασμού.

Από τις πληροφορίες εντοπίστηκε και η περιοχή ΄όπου οι κοπέλες κρατούντο και κατόπιν σύντομης επικοινωνίας με την κοπέλα που παρέμενε φυλακισμένη, καθώς όμως και με τον νόμιμο σύζυγό της στη Βουλγαρία, αποφασίστηκε η έφοδος στο διαμέρισμα. Μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών, του ΤΑΕ και του Γραφείου Κατά της Εμπορίας Προσώπων μπήκαν στο διαμέρισμα και βρήκαν τη δεύτερη αλλοδαπή μαζί με τέσσερις άντρες, όλους από το Μπαγκλαντές.

Αυτή εν συνεχεία κατέθεσε ότι κρατείτο παρά την θέλησή της από τους τέσσερις αλλοδαπούς επί αρκετές ημέρες και την κακοποιούσαν βάναυσα σεξουαλικά και σωματικά, χτυπώντας την αλύπητα, ενώ παράλληλα βρέθηκαν και χάπια το οποία έχουν αποσταλεί για εξετάσεις.

Οι τρεις συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν σημερα στο δικαστήριο, ενώ η άλλη γυναίκα θα εξεταστεί από ιατροδικαστή. Οι δυο Βουλγάρες μεταφέρθηκαν στο καταφύγιο για τα θύματα εμπορίας προσώπων.
newsit.com.cy

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html