Η προκλητική ενέργεια Σπανούλη στο τέλος του ματς! (video) « Enimerosi 247

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Η προκλητική ενέργεια Σπανούλη στο τέλος του ματς! (video)


Τι έκανε ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» που εκνεύρισε τους «πράσινους» και αμαύρωσε τη σημερινή του εμφάνιση; Ποιος του είχε κάνει κάτι ανάλογο και είχε ...τρελαθεί; Δείτε βίντεο!

Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν ο ηγέτης του Ολυμπιακού στη μεγάλη νίκη κόντρα στον «αιώνιο αντίπαλο», ωστόσο στο φινάλε του ματς έκανε κάτι που όχι μόνο εκνεύρισε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, αλλά... έριξε και σκιές στην αποψινή εξαιρετική του εμφάνιση.

Ο αρχηγός των Πειραιωτών προχώρησε σε μία unfair κίνηση στο τέλος του ντέρμπι, καθώς όταν η μπάλα βρέθηκε στα χέρια του στα τελευταία επίθεση, δεν την κράτησε, όπως συνηθίζεται στα μεγάλα παιχνίδια, δείχνοντας σεβασμό στον αντίπαλο. Με το σκορ στο 80-66 και χωρίς να έχει κάποιο στόχο, αφού η διαφορά είχε «κλειδώσει», ο Σπανούλης επηρεάστηκε από τις φωνές του κόσμο και σούταρε τρίποντο, το οποίο δεν ήταν εύστοχο, ωστόσο η κίνησή του εκνεύρισε πάρα πολύ τους Πράσινους.

Θυμίζουμε, πως τον περασμένο Μάιο, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό της Euroleague με 18 πόντους διαφορά και στο τέλος ο Ροντρίγκεθ έκανε σουτ για να σκοράρει, παρότι είχαν κριθεί τα πάντα, γεγονός που έκανε έξαλλο τότε τον Σπανούλη, όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο.

Απόψε στο ΣΕΦ όμως έκανε ακριβώς το ίδιο και λογικό ήταν να... στραβώσουν κάποιοι μαζί του από το Πράσινο Στρατόπεδο.


Δείτε τι είχε γίνει με την Ρεάλ:


Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html