ΠΑΓΩΣΑΝ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΤΩPΑ | Σοβαρό ΑΤΥΧΗΜΑ για τον Αλέξη Τσίπρα !! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

ΠΑΓΩΣΑΝ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΤΩPΑ | Σοβαρό ΑΤΥΧΗΜΑ για τον Αλέξη Τσίπρα !!

Κατηγορία Πολιτική στις   3:00 μ.μ.  |  Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016


ΑΤΥΧΗΜΑ είναι Αλέξη, όταν πήρες το 60% "ΟΧΙ άλλη λιτότητα" απο τον ελληνικό λαό και μας έφερες πίσω το τρίτο και πιο επώδυνο μνημόνιο.

ΑΤΥΧΗΜΑ είναι Αλέξη, όταν κυκλοφορούν ακόμα ελεύθερα ΟΛΑ τα λαμόγια που καταλήστευσαν το δημόσιο χρήμα, εσύ να ΣΦΑΖΕΙΣ στην κυριολεξία τον απλό έλληνα φορολογούμενο και τον συνταξιούχο.

ΑΤΥΧΗΜΑ είναι Αλέξη, που καταπάτησες ΟΛΕΣ μα ΟΛΕΣ τις προεκλογικές σου δευσμεύσεις, βάζοντας κι εσύ την δική ταφόπλακα στην χώρα, με την μοναδική μεταρύθμηση το σύμφωνο διαβίωσης για τους ομοφυλόφιλους.

Το σοβαρό ΑΤΥΧΗΜΑ λοιπόν θα είναι Αλέξη, που στις επόμενες εκλογές, θα σβήσεις απο την πολιτική ζωή της ελλάδας, γιατί απλώς, είσαι ένας ακόμα απο αυτούς που μας έφτασαν στην σημερινή κατάντια.

Έρχονται ΝΕΕΣ πρόωρες ΕΚΛΟΓΕΣ:



 

Τρέχουν οι εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, το οποίο ύστερα από τις μαζικές κινητοποιήσεις για το Ασφαλιστικό που προωθεί η κυβέρνηση φαντάζει ασταθές. Όλα δείχνουν πως πιθανότατα θα έχουμε νέες εκλογές, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξης Τσίπρας εξετάζει πλέον την πιθανότητα εκλογών, έχοντας στα χέρια του δύο εισηγήσεις.

 


Μία από αυτές τις εισηγήσεις είναι του Νίκου Παππά, ο οποίος εξ’ απορρήτων εισηγείται εκλογές, σκεπτόμενος πως ακόμα κι αν ηττηθούν στις εκλογές αυτές, ο πρωθυπουργός θα έχει δώσει την καυτή πατάτα του Ασφαλιστικού στο Κυριάκο Μητσοτάκη, παρέχοντας παράλληλα στον ΣΥΡΙΖΑ τη δυνατότητα ανασυγκρότησης. Η εισήγηση αυτή στην ουσία δέχεται μία περίοδο «δεξιάς διακυβέρνησης».

Η δεύτερη όμως εισήγηση, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του voicenews.gr, είναι του Γιάννη Δραγασάκη, ο οποίος επιθυμεί τη διεύρυνση της κυβερνητικής πλειοψηφίας μέσω συμμαχιών με κεντρόες δυνάμεις, όπως είναι το ΠΑΣΟΚ, η Ένωση Κεντρώων και το Ποτάμι.

Αν ο πρωθυπουργός συμφωνήσει με μία από τις δύο εισηγήσεις, τότε θα οδηγηθούμε ταχύτατα σε νέες εκλογές. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Αλέξης Τσίπρας εξετάζει κάθε σενάριο, προκειμένου να μην καταρρεύσει η κυβέρνηση του, ενώ ο ίδιος παραμένει στην ουσία άπραγος. Αναμένουμε ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις…
ΠΗΓΗ: takaluteraedo.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html