Η περιπέτεια του σκύλου που βλέπετε - Η παγίδα και η λύτρωση από κτηνίατρο (Φωτό)! « Enimerosi 247

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Η περιπέτεια του σκύλου που βλέπετε - Η παγίδα και η λύτρωση από κτηνίατρο (Φωτό)!

Αχαϊα: Η περιπέτεια του σκύλου που βλέπετε - Η παγίδα και η λύτρωση από κτηνίατρο (Φωτό)!

Οι φωτογραφίες του σκύλου που βλέπετε, μαζί με την σχετική ιστορία, κάνουν το γύρο των social media...
Όλα ξεκίνησαν τη νύχτα της περασμένης Παρασκευής σε μια γειτονιά της Κάτω Αχαΐας. Ένα αδέσποτο σκυλάκι καρφώθηκε στην κοιλιά με ένα κάγκελο καγκελόπορτας και οι κάτοικοι της γειτονιάς πάγωσαν από το θέαμα του τραυματισμένου σκύλου, ο οποίος στο παρελθόν είχε πυροβοληθεί από κάποιον ασυνείδητο με αποτέλεσμα να χάσει το ένα του μάτι. Αμέσως ειδοποίησαν την πυροσβεστική, το Α.Τ. της Κάτω Αχαΐας και τον κτηνίατρο κύριο Νιφόρα.

Αμέσως έτρεξαν όλοι. Ο κτηνίατρος έκανε αφιλοκερδώς ένεση στο σκυλάκο για να κοιμηθεί και μετά περιποιήθηκε την πληγή του και τον έραψε. Οι Αστυνομικοί πήραν το σκυλάκι στο Α.Τ. το τάισαν, το φρόντισαν με πολλή αγάπη και τρυφερότητα το Σαββατοκύριακο και την Δευτέρα πρωί ειδοποίησαν την φιλοζωική.

Τώρα είναι στα χέρια του συλλόγου ΕΛ.Α.Δ.Α. και την ιατρική του φροντίδα την έχει αναλάβει αφιλοκερδώς ο κτηνίατρος κος Σπύρος Ταρνάρης. O σύλλογος ΕΛ.Α.Δ.Α. έχει αναλάβει τα εμβόλιά και το τσιπάρισμα. Όποιος θέλει να δώσει ένα σπιτικό και να υιοθετήσει αυτό το ζωάκι να επικοινωνήσει στο τηλ. 6987-099622.
ΦΩΤΟ από patrastimes.grΦΩΤΟ από patrastimes.gr
Πηγή: patrastimes.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html