Στον ανακριτή οι ληστές που κακοποίησαν και κλείδωσαν στην τουαλέτα αντρόγυνο - Δείτε το βίντεο! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Στον ανακριτή οι ληστές που κακοποίησαν και κλείδωσαν στην τουαλέτα αντρόγυνο - Δείτε το βίντεο!

Κατηγορία Ελλάδα στις   6:00 μ.μ.  |  Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Εύβοια: Στον ανακριτή οι ληστές που κακοποίησαν και κλείδωσαν στην τουαλέτα αντρόγυνο - Δείτε το βίντεο!
Οι ληστές μπήκαν στο σπίτι του άτυχου ζευγαριού και βούτηξαν κοσμήματα μεγάλης αξίας και 10.000 ευρώ σε μετρητά...
Ενώπιον του Ανακριτή Χαλκίδας βρέθηκαν οι δύο Αλβανοί δράστες προκειμένου να απολογηθούν για την άγρια ληστεία που διέπραξαν σε βάρος ανδρόγυνου μέσα στο σπίτι τους, στις 03.00 τα ξημερώματα της Κυριακής (24-01-2016) στο χωριό Δύστος της Νότιας Εύβοιας. Οι δύο συλληφθέντες, ηλικίας 36 & 26 ετών, που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου αντίστοιχα, λόγω των τραυματισμών που φέρουν εξαιτίας του τροχαίου που συνέβη την ώρα της καταδίωξη, μεταφέρθηκαν ξεχωριστά στο Δικαστικό Μέγαρο για λόγους ασφαλείας προκειμένου να απολογηθούν στον Ανακριτή Χαλκίδας, ωστόσο ζήτησαν και έλαβαν νέα 48ωρη προθεσμία.
Επισημαίνεται ότι από τις Αστυνομικές Αρχές, αναζητούνται για να συλληφθούν τρεις ακόμη συνεργοί τους, τα στοιχεία ταυτότητας των οποίων διερευνώνται. Δράστες είναι τρεις Αλβανοί, οι οποίοι με την βοήθεια δύο συνεργών τους, κατάφεραν και εισέβαλαν στο σπίτι της οικογένειας, οπου αφού χτύπησαν και έδεσαν με καλώδια το ανδρόγυνο, τους κλείδωσαν στο μπάνιο και άρπαξαν 10.000 ευρώ και κοσμήματα μεγάλης αξίας.
Σημειώνεται, ότι ο ένας εκ των τριών ληστών κρατούσε μαχαίρι, ενώ όλοι φορούσαν σκούφους για να καλύψουν τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους. Στη συνέχεια οι πέντε δράστες επιβιβάστηκαν σε δύο διαφορετικά αυτοκίνητα και τράπηκαν σε φυγή, ενώ τα δύο θύματα ηλικίας 69 & 62 ετών αντίστοιχα κατάφεραν να βγουν από την τουαλέτα με την βοήθεια των κατοίκων που μπήκαν στο σπίτι μετά από τις φωνές που άκουσαν.
Πηγή: eviazoom

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html