Έρευνα: Ποιες γυναίκες έχουν περισσότερους 0ργασμούς… « Enimerosi 247

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Έρευνα: Ποιες γυναίκες έχουν περισσότερους 0ργασμούς…

Έρευνα: Ποιες γυναίκες έχουν περισσότερους οργασμούς…

Μπορεί ο 0ργασμός σε κάθε γυναίκα να αποτελεί προσωπική υπόθεση αλλά ορισμένες έχουν το μοναδικό προνόμιο να απολαμβάνουν το σeξ περισσότερο.

Έρευνα που έγινε από το πανεπιστήμιο King’s College του Λονδίνου, αποκάλυψε ότι όσες έχουν υψηλό δείκτη συναισθηματικής νοημοσύνης είναι εκείνες που απολαμβάνουν περισσότερο το σeξ και έχουν συχνότερους 0ργασμούς.

Όπως εξηγούν οι επιστήμονες η συναισθηματική νοημοσύνη είναι η ικανότητα να αντιλαμβανόμαστε με ακρίβεια τα συναισθήματά μας και η δυνατότητα να τα εκφράζουμε προκειμένου να βοηθήσουν τη σκέψη μας. Μάλιστα ο EQ (δείκτης συναισθηματικής νοημοσύνης) τα τελευταία χρόνια θεωρείται ανώτερος και από το IQ!

Οι συμμετέχοντες στην έρευνα συμπλήρωσαν ειδικά ερωτηματολόγια για τη σeξουαλική τους συμπεριφορά και απόδοση. Επιπρόσθετα απάντησαν και σε ειδικά σχεδιασμένα τεστ που μετρούν τη συναισθηματική ευφυΐα.

Η ανάλυση των δεδομένων έδειξε ότι όσες είχαν υψηλότερο δείκτη EQ, είχαν και συχνότερους οργασμούς είτε κατά τη διάρκεια του αuνανισμ0ύ, είτε κατά τη διάρκεια του σeξ.

Οι ειδικοί θεωρούν ότι η συναισθηματική νοημοσύνη έχει άμεση επίδραση στη σeξ0υαλική λειτουργία των γυναικών καθώς επηρεάζει την ικανότητά τους να επικοινωνούν τις σeξ0υαλικές επιθυμίες στον σύντροφό τους. Μ’ αυτόν τον τρόπο μπορούν να απολαμβάνουν περισσότερο τη σeξ0υαλική πράξη.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html